torsdag 11. november 2010

Skal det være et tårn?

Drømmen om å være konge på haugen midt i de franske alpene kan bli oppfyllt! =D
Tårn-boligen med beste utsikt til dalen selges for 1,900 000 €. . .  Her ser jeg for meg sauegjeting iført lederhosen og tresko, ost og vin inntas til alle måltider, og Heidi og Peter kommer dansende nedover fjellsidene her hvert øyeblikk...  =DHerlig vinkjeller!

5 kommentarer:

 1. But of course...SELVFØLGELIG vil jeg ha et tårn!!!!! Om enn dette er noe urealistisk så drømmer jo em et lite tårnpåbygg på heimen her!!!!:)
  Så du noen gang en tv-serie som het Grand Designs med Kevin McCleoud?Det var et Tove-Love program som nesten var ukas høydepunkt..eller var det dagens...lurer på om det gikk hver dag...iallefullefall der tok de for seg forkjellige bygg som ble restaurert blant annet ...og deriblant et par tårn.Og de lignet veldig på dette.Med andre ord bare helt herlig!!!Så sipper man helsestudio-utgifter i tillegg...tenk så mye man må gå i trapper da,hihi;P
  toveklem:)

  SvarSlett
 2. Jeg er nesten skråsikker på at dette har vært på Grand Designs! Som forøvrig nå går på FEM under et annet navn nå :)

  SvarSlett
 3. Dear Mona where do find those beautiful pictures??? INCREDIBLE!!!!

  SvarSlett
 4. Og selfølgelig kommer et småfly med i prisen?:D Ser for meg at du burde spare til extremt langt hår ..så du kunne kaste det ut tårnvinduet, når du ville ha besøk;p;) Forøvrig så var det veldig fint inni,og som de andre sier her: sjekk ut grand designs..så på det jeg og..Utrolig hva som kan bygges:)

  SvarSlett
 5. Der fant jeg nettopp drømmetårnet mitt ja :) Det var utrolig vakkert! Herlig stemning i bildene.

  SvarSlett