torsdag 13. januar 2011

What goes around..

..Comes back around? Jeg tenker på benk/sofa til spiseplassen. Man ser dem stadig oftere nå, spesiellt i de Amerikanske portalene og bloggene. Slettvoll har som kjent sin berømmelige Windermere (Hvor ble egentlig den av, nissen?..)sofa til spisebordet. Rålekkert.(..Den hører faktisk til spisebordet vårt, nissen...Wake up...)

Slettvoll

Så har man de plassbygde kjøkkenkrokene, gjerne med oppbevaringsplass under setet. Vil vi se mer og mer av dette fremover tro? Man forbinder jo gjerne disse kjøkken-krokene med dem fra 70-talls husene rundt omkring, i mørk eik, og med burgunder eller skogsgrønne seter.. Det er IKKE dem jeg mener vi kanskje kommer til å se mer av fremover. (Ikke på mange år enda....?)

Mer som følgende;

Lance Armstrong`s kjøkken
Cosy chic designVintage and chic

Hva tror du?

3 kommentarer:

 1. Hei Mona, Godt Nytt år!.

  Skulle gjerne hatt en slik jeg også, men slik jeg har møbelert akkurat nå, passer det ikke inn med en sofa til spisebordet, men som kjent er jo vi interiørdamer lett å be når det gjelder ommøbelering og visp så har vi kanjse en. Synes Slettvoll sin er nydelig, men liker bedre prisen til Living sin. Ha en flott torsdag Hilsen Lilli

  SvarSlett
 2. :) at first i had read: Norwegian wood!

  Beautiful Blog!


  Pupe

  SvarSlett
 3. *Word-play*, -that`s right ;))

  SvarSlett