torsdag 27. januar 2011

Super-Hennie

Ikke nok med at denne Frogner-leiligheten er overveldende vakker, den er også spekket med smarte løsninger. For eksempel integrert vaskemaskin inne i et av skapene i gangen!
Det som Helene Hennie er utrolig god til i sine innredninger, er å utnytte plassen optimalt, med plassbygde skap, benker, skrivebord etc. Hvert et mellomrom utnyttes.

Det typiske med Hennie - interiør, er de avgrensede områdene i rommene, ved bruk av de store sisal-teppene til hver av gruppene.

Disse gulvene ser ut som om de alltid har ligget der, men de er faktisk nye. Arbeidet med gulvene er gjort imponerende grundig.  Det er lagt ny gips, flytesparkel, lyddempet og avrettet før de nye gulvbordene er plassert.
Det er strukket ledninger skjult i takene til lyd, slik at musikk kan følge deg gjennom hvert av rommene. Høytalere er integrerte, her er ingen unødvendige løse deler.Innebygget i et av disse skapene er altså opplegg for vaskemaskin og trommel, med sluk og fliselagt bunn!Flere bilder og fullstendig prospekt finner du på Finn.no 

Designet her er fra 2005!
Det forteller mye om Hennies tidløse og evig aktuelle stil.

4 kommentarer:

 1. Ja, her var det rett og slett strøkent! Imponerende at desiget er fra 2005. Skulle tro det var helt nytt. Utrolig kunt med speil rundt peisen. Man skulle tro det fort kunne bli litt"harry", men det ha en fantastisk effekt!
  Takk for herlig inspirasjon.
  Ha en strålende dag!
  klem Nina

  SvarSlett
 2. Hva annet kan man si enn at dette er bare LEKKERT !!!
  Må inn å se mer :)

  Klem,Kari

  SvarSlett
 3. Super-Hennie var et kledelig navn på damen!!! :)))
  Hun har holdt det gående i mange år,fulgt henne gjennom blad etc og det er alltid bare rett og slett dritlekkert!!! Regner med du har boken hennes???? Et "must" !
  HA en flott dag Mona:)
  toveklem:)

  SvarSlett
 4. Det er bare en ting å si: HELT FANTASTISK!
  Elsker møblene henens, fargeskalaen, de lure løsningene, gulvene, gardinene...ja alt....drømme hjem!
  Ha en fin helg, håper det blir mer sol i løpet av helgen, da skal solstrålene nytes ute i kurvstole med pledd og bøker....herlig!

  SvarSlett