fredag 7. januar 2011

Biller og Glam

Jepp, Gull er det som gjelder nå, gjerne med litt edge. Fikk du nok av messingstakene og gullrammene fra den gang da? Det gjorde jeg også, Fretex overtok alle de tingene jeg hadde, de som ikke hadde fått en omgang maling eller spray. Kanskje det blir meg som kjøper dem tilbake snart? Akkurat nå kunne jeg godt tenke meg å ha digre portrettmalerier i massive gullrammer dekket utover en diger, matt og mørkmalt vegg...

Så har vi gull-trenden i servicene da, edgy glamour til folket! Jeg kaster meg lett på den ,og sier JAtakk! Superlekkert!Marcus Steel - "Benday gold"
Fra The New English, fås også hos Yoox

Så MÅ jeg jo også ha med den superkule skallekoppen fra KÜHN.

Golden scull - Millaboutique


Så har vi billene og krypene... Hva er det med dem? Jeg kan se krypdyr på mils avstand og vil ha! Jatakk! Så lenge de ikke kan bevege seg, så er det mer enn greit, -rett og slett superkult!  
Monica Tsang - "Entomo"
Fra The New English, fås også hos Yoox
Ha en fin-fin fredag!

3 kommentarer:

 1. Buggs kan være superkult, men larver og kakkelakker synes ikke jeg har noe på en tallerken å gjøre ;-))

  Men, fy fabian så kult det første serviset var! Det skal jeg sjekke opp. Har nemlig fått beskjed at jeg er så voksen nå at jeg må ha finservise ;-)) Jeg som aldri har forstått behovet for mer enn ett. Det er jo maten som skal dekorere eller?

  Ønsker deg en super fredag, Mona!

  Klem fra Carina

  SvarSlett
 2. Heisann. Jeg fant bloggen din på NIB siden. Syntes du har en flott og inspirerende blogg så jeg legger deg til hos meg så jeg kan besøke deg igjen ;)
  Lekre gullkopper. Digger den med hodeskallen fra Milla ;)

  Ha en flott helg ;)

  SvarSlett
 3. Carina, - Jeg tror du kan være inne på noe der, akkurat når det gjelder tallerken... Jeg hadde muligens hoppet litt i stolen ganske ofte om jeg hadde bugs på tallerken..?! Men koppene går helt fint, med bugs på utsiden!
  Black F. - Så bra! Tusen takk! Skal inn og ta meg en kikk hos deg også!

  SvarSlett