mandag 12. mars 2012

Haleluja

Omgjorte kirker er alltid gøy. Her er et eksempel fra Sydney - Down under - hvor de har laget et praktfullt basseng inntil husveggen. Fantastisk ute-område!Bonney Avenue Residence
3 kommentarer:

 1. Ja dette var litt morsomt Mona...Gubben og jeg så nemlig et innslag på tv i går om et par kompiser som hadde kjøpt en kirke de skulle gjøre om til boliger...min bedre halvdel kunne ikke fatte og begripe dette men jeg forklarte han at jeg hadde sett mange slike vellykkede prosjekt.Og her serverer du et,som bestilt;)
  God uke!
  Toveklem:)

  SvarSlett
 2. Hei Mona, håper alt står bra til. Vet du hva...for lenge lenge siden viste du frem den flotte toaletten din og på veggen hadde du et helt ubeskrivelig sitat fra Petter Solberg, dette har Husbonden min aldri kommet over. Lurte på om vi kunne ha det samme. Han ler av det enda, og det er vel kanskje snakk om 2 år siden. Så på hans vegne, kan du ta en reprise av det på bloggen?
  Blir du veldig sint om vi kopierer ideen og har det på våres kommende gjestetoalett. Klem fra Elisabeth

  SvarSlett
 3. Hallois, ser på nyhetene her en kveld at det var noen trauste kompisar som hadde kjøpt seg ei kirke, tror neppe de klare å style den slik som bildene over her.
  Kanon kult.
  Ha en fin fin kveld
  Karianne

  SvarSlett