torsdag 8. mars 2012

Designer love

Lazaro Rosa Violan

Skaper interiør i det offentlife rom, som gir hakeslipp! Slike plasser som man av og til havner, hvor man lar blikket sveve rundt i rommet og kan drømme seg helt bort i.
*Taste*

1 kommentar:

 1. Slike offentlige rom vil jeg gjerne se mer av ja!!!Ikke flust av dem her på mine kanter,men en og annen godbit finnes heldigvis :)
  Stedets eneste restarant har visst kvittet seg med de rynkede velourgardinene i burgunder pyntet med gullfrynser i helgen....og oppgradert til svart og rødt.Tør ikke tenkte på det en gang.Muligens er det rasistisk å skrive det men med en gjeng tyrkere som driver det så blir det rett og slett ikke bra.De hadde visst blitt utsolgt for øl også klokken 0100 lørdagsnatten!!!!!Jaja....det er bra de står på og prøver,men et lite Hellstrømbesøk hadde nok gjort seg,hhi.Eller meg;)))
  Nå frekventerer ikke jeg så ofte slike steder lenger,men om de hadde sett ut slik som noen av desse bildene her kan det nok hende jeg hadde væt der litt oftere!Det har nemlig MYE s både hvordan omgivelsene er,og oom de er matservering så har det også mye å si...Storforlangende er jeg det!!!!
  God kvinnedag Mona!!!
  toveklem.)

  SvarSlett