mandag 29. mars 2010

Late sommerkvelder...

jatakk, nå med en gang helst!
I dag har vi hatt haglbyger... Når tar det slutt?


5 kommentarer:

 1. Hei på deg. Tusen takk for hyggelig tilbakemelding på min blogg, og tusen takk for tips til dåpsgave. På bakgrunn av bloggmeldingene fant jeg ut at pengegave ble kanskje noe upersonlig og kjedelig:o) Jeg må si dere har et veldig fint hus. Jeg likte også veldig godt farven dere har valgt. Kan jeg spørre om farvekoden?

  Ha en fortsatt god påske:o)

  Klem

  SvarSlett
 2. Hei igjen:o)

  Tusen takk for farvene. Jeg vet ikke hva jeg har gjort for å få store bilder..(visste ikke at jeg hadde store bilder - hehe) men kan det være at jeg først har gått inn på hvert enkelt bilde på finn.no i stort format og lagret dem.. Jeg vet finn.no har endret seg noe i løpet av et par måneder er det vel. Kanskje det er årsaken? Det er vel også en stund siden jeg la ut bilder fra finn. Jeg kan teste det ut neste gang.. så gir jeg deg beskjed om hvordan det funket for meg da:o)

  God natt.

  Klem

  SvarSlett
 3. Hei igjen Mona.

  Nå har jeg faktisk problemer med å få lagret bilder fra finn.no i stort format.. vet ikke om det var der problemet ditt lå eller om det var inne på bloggen du mente.. Jeg får kun opp at jeg kan lagre det som bakgrunnsbilde. Under bilder finner jeg så ikke bildene igjen. Jeg har ikke min egen pc om dagen, så jeg får prøve på min egen til uken.

  By the way, samboeren min ville at jeg skulle høre med deg om stenene deres i forkant av huset. Vi har også vurdert slike stener. Det gjør seg veldig med så store stener. Hvor får man tak i de? Hva koster det? På forhånd tusen takk.

  Ha en god mandag:o)

  Klem

  SvarSlett
 4. Fabulous, what a blog it is! This website provides helpful information to us, keep it up.  Feel free to visit my web blog - payday loans for bad credit

  SvarSlett
 5. Hello this is somewhat of off topic but I was wondering if blogs
  use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML.
  I'm starting a blog soon but have no coding expertise so I wanted to get advice from someone with experience. Any help would be greatly appreciated!

  My webpage Pay day uk

  SvarSlett