fredag 8. februar 2013

Synspunkter PLEASE? :)

Jeg har jo malt stuen grå for en stund siden, og er storfornøyd med det valget. Det gir den hjemmekosen og roen som jeg var ute etter, istedet for de brutale kontrastene i svart og hvitt.

Tv-veggen har jeg latt være i den grå-svarte tapeten som vi har hatt hele tiden. Den har stått på vent... For jeg ønsker å forandre den, men den må ha en mørk og dyp farge. Jeg hadde i utgangspunktet tenkt meg en tilsvarende grå-svart.. Så har jeg også hatt veldig lyst til å kle den med svart-beiset panel... Eller en fototapet i svart-hvitt.... Eller rett og slett en effekt-vegg med f.eks slitt mursteinstapet...

Så får jeg plutselig øynene mer opp for en tapet som jeg har likt hele veien, men som aldeles ikke "er meg"...? Den er dyyyyp "skitten-blå", og kommer fra tapetkolleksjonen Chacran fra Borge.


Et nydelig miljøbilde, men dette lyger kolossalt når det gjelder fargen. Den er ikke klar blå som her!

Dette bildet er riktignok ikke tatt i dagslys, men er ganske representativt for virkeligheten. (I lampebelysning om kvelden)
Dette bildet er også ganske representativt, for hvordan den ter seg i dagslyset.
Da virker den blå tonen mye kraftigere.
 
For en del år siden, da den super-behaglige, blå "microfibersalongen" vår ble dumpet i kjelleren, så sa jeg jo faktisk: "Jeg kommer aldri til å bruke blått i interiøret igjen...."
 
Men denne ser jo fantastisk ut sammen med de grå veggene!
 
Hva synes dere,- Klarer jeg å gjennomføre et sammensatt interiør med denne blå?
 
Kommer dere på noe som virkelig skjærer seg sammen med denne?...
 
Ha en herlig helg dere! 

2 kommentarer: