mandag 27. september 2010

Inspirasjons sjokk?

Oj oj oj, går det an å få det sååå fint?! Flere med meg har nok oppdaget http://www.booli.se/, her er absolutt verd å ta en inspirasjonsrunde og ti. Boligen under er funnet under "mest gillade".

Jeg likte alt med denne boligen; Fargeskalaen, tapetene, de mørke gulvene og teppene, kombinasjonen mellom nytt og gammelt,.. Fantastisk inspirasjon rett og slett!

6 kommentarer:

 1. Nydelig! Takk for at du gjorde meg oppmerksom på denne siden. Husene er LITT i overkant av hva jeg ville brukt på hus, men inspirasjon er gratis!

  SvarSlett
 2. hmmmm...de garderobeskapene på soverommet øverst tror jeg jeg må kopiere...jeg har nemlig soverom i svart ,lyst og gull ...masse skap-plass men foreløbig uten dører....det kan det bli en forandring på etter dette:)
  Alt annet er også bare lekkert....kjenner je er veldig glad jeg fant bloggen din - du poster masse bra slik frokosten in som jeg sitter og gnafser på her bare blir enda bedre:)))
  H en flott dag!
  Toveklem

  SvarSlett
 3. Herregud så flott. Takk Mona for denne inspirasjonen. Fikk virklig tanker rundt bildet fra stua. Ha en super dag

  SvarSlett
 4. Hei igjen Mona, jeg har laget et innlegg hos meg nå med liten hilsen til deg.
  Disse bildene du viser idag har hengt med meg i hele dag, er det greit hvis jeg bruker de sammen bildene ved en senere anledning? Skal linke til deg da:-)

  SvarSlett
 5. Bærre lækkert, Mona!

  Mandagsklem fra,
  Anette Willemine

  SvarSlett