lørdag 7. august 2010

Nytt barn i huset!

Vi har fått kallet, og vi har blitt valgt til å bli den nye familien til denne hjemløse lille hjerteknuseren fra Spania!


Vi skal hente henne på flyplassen i Bergen den 4. September, tror du vi er spent?!!

Går du i tanker om et nytt familiemedlem, så gå inn på http://www.julierescue.com/ og gi gatehundene fra Spania en ny sjanse i livet! Disse folkene driver på frivillig basis, og gjør en kjempejobb!

8 kommentarer:

 1. Så spennende. Gratulerer :)
  Må hun stå lenge i karantene?

  SvarSlett
 2. Oi, så søøøt! Gratulere til dere : ) Vi fikk valp i fjor på denne tida og koser oss masse med lille Vera'n vår! Lykke til med familieforøkelsen!

  SvarSlett
 3. Tillykke...:-o)

  Jeg kan kun understrege hvor dejligt det er at adoptere hjemløse hunde. Har selv 3 polske gadehunde og 1 dansk adopteret hund. Plus vore 3 egne shæfere. Selv om eller på trods af er disse hunde så nemme og taknemlige. Uansæt hvad de har været igennem. Vores fjerde polske hund som vi desværre mistet ifjor, var en mishandlet hund. Men han blev min trofaste skygge,han og jeg elsket hverandre højt. 4 år fik han hos os inden hans epelepsi tog ham fra os.Tænk at knytte sig sådan til et menneske når han ikke kendt til andet end svig fra dem.
  De spanske og de græske hunde er også meget populære adoptionshunde her i Danmark. Min yngste datter startede foreningen Gadehunde.dk sammen med en venninde og idag bor her mange af dem ,også i Norge.
  Fra Spanien bliver der adopteret mange Galgoer, nogen smukke hunde som bliver behandlet så skidt.
  Så stort tillykke til dig og din familie med familieforøgelsen.
  Nu vil jeg gå ind og se alle de dejlige hunde på julierescue.com.

  God weekend fra Lisbeth og 7 vuffer.:-)

  SvarSlett
 4. Ååå, så spennende! Gratulerer masse. Jeg elsker små hunder =) Har en liten Prazsky Krysarik selv. Så fint at dere redder en liten gatehund!! Hva skal den hete?

  SvarSlett
 5. Tusen takk for gratulasjonene!

  Navn er et hett tema her, et jentenavn? Som også store voksne mannen i huset kan rope på, uten å trampe på manndommen hans....!"?!
  Tar imot forslag!

  SvarSlett
 6. Dette blir spennende, gleder meg til å følge med videre, hvordan den vil gå med den lille krabaten som kommer inn i familien.

  Flott at dere bestemmer dere for å hjelpe et hjmeløst dyr. mulig at dette inspirerer andre til å gjør det samme som dere har gjort.

  Vi har katt i huset som ikke er så glad i hund. Men kanjse en dag gjør vi det samme som dere har gjort.

  Ønsker dere masse lykke til. Hilsen Lilli

  SvarSlett
 7. Gratulerer!!

  Skjønningen lignet faktisk litt på min hun - Norfolk terrier ;-)

  SvarSlett
 8. For en herlig liten voffs :-) Er han valp eller voksen? Lykke til ihvertfall...mye jobb med ny hund men veldig veldig verdt det ;-)

  SvarSlett