mandag 25. april 2011

Vel overstått!

En fantastisk godværs-påske er tilbakelagt. Sol, glade mennesker, kvikk lunch, grilling, samt litt jord under neglene er fin-fine ingredienser til en super påske.

Tar med et drømmehjem igjen; En luksus bolig utenfor Washington.... nam!Snope-bolig..

onsdag 20. april 2011

Råtøff utleieleilighet

Hvorfor hotell, - når man kan nyte oppholdet i en urban designer leilighet som dette?
Den befinner seg i Montreal - Canada, se mer eller bestill den her!

Jatakk!

Nyt påsken og finværet!

mandag 18. april 2011

En sjønn bolig

Like utenfor Antwerpen.

Føles riktig med bilder som gir vår/sommer feeling nå!Skal prøve å få litt mer tid til stakkars bloggen, setter stor pris på dere alle som er innom her selv når det ikke skjer noe her! :)

mandag 11. april 2011

Barcelona

En tom leilighet i Barcelona, med nydelig herlige detaljer. Da jeg var i Barcelona, var vi på en omvisning i en lignende Art Nouveau leilighet. Har aldri glemt den.. En by jeg absolutt kunne tenkt meg å returnere til en vakker dag!
Arquitectura G

lørdag 9. april 2011

Fransk på sitt beste!

Jeg kommer herved med mitt første blogginnlegg med fransk stil! Det er faktisk litt utrolig, i og med at de aller fleste interiørblogger kaster seg over det franske både titt og ofte, hehe..
Det henger nok sammen med at jeg egentlig er særlig stor tilhenger av "Jean D`arc", franske blonder, avskallet maling etc.. Jeg er derimot stor fan av fransk Grå! Og det franske Herskapelige.. Ornamenter, maximalisme, overdådig pomp og prakt fra Frankrike, I love it!
Her får du en aldri så liten smakebit av et fransk drømmehus som gir meg hakeslepp  ;*


Den grå-sorte veggen på badet er høydepunktet for meg. Rett og slett prikken over i`en. Den fremhever alt det vakre inne på badet.

Ønsker alle en helg med masse sol og glede!

X

fredag 8. april 2011

Slettvoll lokker frem sommeren

Med mange godbiter innen tekstil og hagemøbler. Nå er det lov til å begynne å glede seg til varmere tider, med uteliv og barnelek, lune sommerkvelder, grilling og kveldsstemning ved utepeisen!