lørdag 28. april 2012

Fullført gutterom!

... Selv om noen møbler og småting gjenstår. En litt bredere seng skal inn etterhvert, og en lang oppbevaringsbenk skal inn på langveggen. Ønsket hans er et TV på toppen så klart. :)

Nå har rommet fått en ungdomslig base i grått, med det mørke gulvet i mokka, - brunsort. Likevel har alle de fargerike gutte-tingene fortsatt sin plass her inne, med hovedvekt på gult!

Rommet er delt inn i to soner, med en lav romdeler. En sove/relax sone, og en "arbeids-sone" med skrivebord. (Med en Mac på toppen, - så altså dataspill-sone!)

Tarkett sitt "floor-in-a-box" gulv kan forresten varmt anbefales, for deg som vil fornye på en lettvint måte!Skrivebordet og stolen er bruktfunn som jeg har nevnt tidligere, beiset grått. Den har fått beholde sin respatex overflate.


Den trofaste (IKEA!!) kommoden som har fulgt meg siden baby stadiet, har nok en gang fått ny drakt. Den var hvit med svarte stjerner nylig. Med en mørk og varmgrå tone passet den bedre inn synes jeg.

Den er malt med Beckers maling, glans 40, og koden er 7502-Y.

Den fikk litt industrielt preg!
Skjortene har fått plass på en kort stang/lang knagg, spørs på øyet som ser..
;)
Veggen er også i en varm grå, "Artur" fra Beckers. En farge som går til alt!

Vi er fornøyd med resultatet!

Ha en fortsatt herlig helg dere!

mandag 23. april 2012

Å legge gulv selv!

Som jeg nevnte tidligere, har minstemanns rom fått ny farge på veggene. Bort skulle også det blå-rutete gulvet. På enkleste mulige måte da!

Han fikk lov til å velge selv, hvilken farge. Valget falt på et sjokolade brunt/brunsvart bredplank gulv. (!!) Og jeg som var sikker på at han ville velge "betong-gulv".

Samme for meg, - Bare det er "floor-in-a-box" fra Tarkett. Denne måtte jeg bare teste!

Sånn gjør man det;

Fjerne støv og hybelkaniner...
Avfette gulvet, - Jeg har brukt sitrus spray. Den er også genial til fjerning av f eks klistremerke lim..
Finne senter av rommet, og gjerne bruke en laser-stråle tvers over. For min del hadde jeg strengt tatt ikke trengt å bruke laser, i og med at gulvet hadde linjer å følge.
Så er det bare å rulle ut!
Man spretter 3 bokser i slengen, og bruker første strimmel av hver. Da blir det mest variasjon og lite gjentakelse. Deretter andre strimmel av boks 1, -boks 2 og boks 3.  Sjønner? ;-)


Limet som sitter på baksiden er skikkelig seigt gulvlim. Det herder etter en time, så evt justeringer må gjøres innen denne timen.Klarer sjøl ja!

Fullstendig før-etter av hele rommet kommer, litt detaljer gjenstår.

Ha en fin dag!


torsdag 19. april 2012

Varmere takk!

Vi er langt ute i våren, men temperaturen er ikke særlig vårlig enda.. Vi har sludd, hagl og vind, ikke akkurat "mitt" hage-vær...

Minstens rom er så godt som ferdig, bilder kommer litt senere :)

I mellomtiden, her kommer noen fargesterkee uteliv-bilder:

Beckers
'
BeckersIkea
Ha en fin-fin torsdag!


fredag 13. april 2012

Ugler i mosen?

Jeg lar meg fint begeistre av å snu noe "et problem" helt rundt, til å bli noe positivt! I dette tilfellet rett og slett råkult! Hvorfor bekjemper vi mose, egentlig? Det er jo vakkert!

Hva med å skape et kunstverk på en vegg?
Mose skal visst like noe syrlig, så kulturmelk eller yoghurt skal fungere som mose-mat.

Det er imidlertid delte meninger om dette, da en del mener at fuktig mose alene, fint kan klare å lage sin egen koloni. Uten syre.

Uansett fremgangsmåte,  - *jeg digger*
mandag 9. april 2012

Et sjeldent kupp!

I påsken fikk jeg et tilbud som jeg ikke kunne motstå; Jeg har kjøpt mange insekter! De skal ha blitt kjøpt av en samler, på sine forskjellige eksotiske reiser- :) Jeg er oppslukt, mange av dem ser ut som aliens, digre kryp som jeg aldri kunne forestille meg engang. Men de er helt ekte!
Denne har omkrets som en tennisball..


*love your outfit*


**I love my bugs**

Utfordringen er å plassere dem.. Selv synes jeg at de kan pryde veggen i hvilket som helst rom, men enkelte "får hetta" .

;)

Nyt siste påskedag!

Klem

søndag 1. april 2012

20 palle favoritter D.I.Y.

I tillegg til de utallige, røffe palle-bordene på hjul, finnes det også hoder som tar DIY-pallene enda et hakk videre. Her er mine palle favoritter, både bord, stoler, vegger, og gulv!


Oppdaget du en variant som du ikke har sett før?

Ønsker alle en herlig søndag!

Klem