mandag 5. september 2011

Før / Etter - Gangen!

Jeg skal ærlig innrømme at jeg svever på rosa skyer, og er utrolig høy på meg sjøl etter å ha gitt yttergangen en ansiktsløft! ;-))

Jeg kan ikke huske å ha vært såå begeistret over en tapet før! Får ikke nok av synet av den, - og JA, - denne skal jeg ha mer av!

Et tilbakeblikk på det hvite først;Og så!
For et løft! Elsker elsker elsker mønsteret, gi meg gjerne tips om lignende tapeter!

Denne er fra Borås tapeter.

Art Nouveau stilen er greia akkurat nå, eller kanskje noen synes den er mer Art Deco? Heller mest mot førstnevnte. Mer av dette hit takk!

Kan noen tipse meg om en god nettbutikk med lamper som passer? Leter etter klart glass i stedet for frostet. Vanlige kupler passer fint, men ikke hvite...

;-)

søndag 4. september 2011

Mona Blogger igjen!

Kjære alle!
Jeg tok en bloggpause, og den blogg pausen ble veeeeeldig lang! Av og til bare blir det sånn! I mellomtiden har en hel sommer sust forbi, så altfor, altfor raskt!

Og til dere som har skrevet til meg og ytret bekymring; - Jeg har det HELT TOPP, tusen takk for omtanken! Jeg blir rørt av sånt... ;-)

Og til Debbie fra Danmark - Eijffel bildet er fra IKEA! Rett og slett! Tror de har det enda? Jeg skulle så gjerne svare på mailer, men jeg har en slags feilkobling på mailen som gjør at jeg ikke kan sende ut, bare motta... hhrrmmpf!

Her er en liten oppsummering av sommeren..

Herlige Bungalowen på Gran Canaria... Sukk!Ellers, - Jeg har fått interiør-"spiriten" på gang igjen her hjemme, og har begynnt med yttergangen i ny drakt. Så følg med! Her kan det lett vokse på seg en real oppussing både her og der!
Mer om gangen i morgen!